< INAPOI  

STATUS MONOSIS
VOPSEA ELASTOMERICĂ TERMOIZOLANTĂ PENTRU TERASE

 

 

DESCRIERE:
Vopsea elastomerică termoizolantă şi hidroizolantă albă

CARACTERISTICI ŞI UTILIZARE:
STATUS MONOSIS VOPSEA ELASTOMERICĂ TERMOIZOLANTĂ PENTRU TERASE este o vopsea specială elastomerică de o calitate exceptională, recomandată la izolarea teraselor şi verandelor. Este un sistem  izolator de pionierat, special conceput pentru a oferi o superioară calitate temoizolaţiei, hidroizolaţiei şi fonoizolaţiei, şi, in consecinţă,  o importantă economie de energie. Izolează perfect suprafeţele orizontale precum terase şi verande.
Granulele speciale din sticlă 3MTM Scotchlite din compoziţie reflectă razele solare, menţinând o temperatură constantă a suprafeţei. Astfel, se asigură la interior o temperatură scăzută pe timp de vară şi împiedică pierderile de căldură iarna. Rezultatul este o importantă economie de energie.
Este caracterizată printr-o rezistenţă excepţională la condiţii meteorologice severe, oferind o suprafaţă perfect hidroizolată, impermeabilă, care nu se exfoliază şi işi menţine elasticitatea pentru o foarte lungă perioadă de timp.

INSTRUCŢIUNI DE FOLOSIRE:

CARACTERISTICI TEHNICE:

DEPOZITARE:
STATUS MONOSIS VOPSEA ELASTOMERICĂ TERMOIZOLANTĂ PENTRU TERASE poate fi depozitat pe o perioadă lunga de timp la temperaturi între 5 - 40°C la loc racoros fara umiditate excesiva.

*Toate informaţiile sunt oferite ţinând seama de ultimele cunostinţe şi experienţa în domeniu. Clienţii sunt în permanenţă responsabili pentru testarea produsului din perspectiva solicitării, folosirii sau prelucrării.