< INAPOI  

STATUS MONOSIS
VOPSEA ACRILICA 100 % TERMOIZOLANTĂ

 

DESCRIERE:
Vopsea acrilică 100% termoizolantă albă

CARACTERISTICI ŞI UTILIZARE:
STATUS MONOSIS VOPSEA ACRILICĂ 100% TERMOIZOLANTĂ este o vopsea specială termoizolantă de o calitate exceptională, recomandată pentru suprafeţele exterioare. Este un sistem  izolator de pionierat, special conceput pentru a oferi o superioară calitate temoizolaţiei, hidroizolaţiei şi fonoizolaţiei, şi, in consecinţă,  o importantă economie de energie. Izolează perfect pereţii exteriori şi acoperă microfisurile. 
Granulele speciale din sticlă 3MTM Scotchlite din compoziţie reflectă razele solare şi reduce căldura absorbită de pereţi, menţinând o temperatură constantă a suprafeţei. Astfel, se asigură la interior o temperatură scăzută pe timp de vară şi împiedică pierderile de căldură iarna. Rezultatul este o importantă economie de energie
Se recomandă pentru toate suprafeţele exterioare. Are o excelentă rezistenţă în timp şi constituie  soluţia ideală pentru reşedinţa personală, hoteluri, case de vacanţă, acolo unde pereţii exteriori sunt supuşi unor condiţii meteorologice nefavorabile, diferenţe mari de temperatură, umiditate excesivă etc.
Este uşor de aplicat şi se caracterizează printr-o excelentă rezistenţă în timp. Astfel, exteriorul casei dumneavoastră va arăta proaspăt vopsită pentru mulţi ani.

INSTRUCŢIUNI DE FOLOSIRE:

 

CARACTERISTICI TEHNICE:

DEPOZITARE:
STATUS MONOSIS VOPSEA ACRILICĂ 100% TERMOIZOLANTĂ poate fi depozitat pe o perioadă lunga de timp la temperaturi între 5 - 40°C la loc racoros fara umiditate excesiva.

*Toate informaţiile sunt oferite ţinând seama de ultimele cunostinţe şi experienţa în domeniu. Clienţii sunt în permanenţă responsabili pentru testarea produsului din perspectiva solicitării, folosirii sau prelucrării.