< INAPOI  

STATUS MONOSIS
VOPSEA LAVABILĂ TERMOIZOLANTĂ

 

 

DESCRIERE:
Vopsea lavabilă termoizolantă albă

CARACTERISTICI ŞI UTILIZARE:
STATUS MONOSIS  VOPSEA LAVABILĂ TERMOIZOLANTĂ este o vopsea specială termoizolantă de o calitate exceptională, recomandată pentru suprafeţele interioare. Este un sistem  izolator de pionierat, special conceput pentru a oferi o calitate superioară temoizolaţiei şi, in consecinţă,  o importantă economie de energie. În acelaşi timp, protejează antimucegai şi anticarii. Granulele ceramice speciale 3MTM ZeeosphereTM din compoziţie au rolul de a reduce transferul termic al căldurii prin  pereţi (menţin temperatura spaţiului constantă), oferind o temperatură interioară scăzută pe timp de vară şi împiedicând pierderile de căldură iarna. Rezultatul este o importantă economie de energie. Oferă un finisaj mat de o calitate excepţională şi este recomandată pentru toate suprafeţele interioare, cum ar fi pereti, tavane, suprafete de lemn etc. Este uşor de aplicat şi se caracterizează printr-o excelentă rezistenţă la spălare. Astfel, interiorul casei dumneavoastră va arăta proaspăt vopsită pentru mulţi ani.

INSTRUCŢIUNI DE FOLOSIRE:

 

CARACTERISTICI TEHNICE:

 

DEPOZITARE:
STATUS MONOSIS  VOPSEA LAVABILĂ TERMOIZOLANTĂ poate fi depozitat pe o perioadă lunga de timp la temperaturi între 5 - 40°C la loc racoros fara umiditate excesiva.

 
*Toate informaţiile sunt oferite ţinând seama de ultimele cunostinţe şi experienţa în domeniu. Clienţii sunt în permanenţă responsabili pentru testarea produsului din perspectiva solicitării, folosirii sau prelucrării.