< INAPOI  

THERMOTEK
GRUND DE TENCUIALA

 

Pentru sistemul de termoizolare exterioară
Măreşte aderenţa
Asigură aspect estetic
Este recomandat ca element component din sistemul de termoizolare pentru faţade, dar şi la acoperiri pe bază de silicon sau silicat.

 

Domeniu de utilizare:
În sistemul de termoizolare se aplică deasupra chitului de netezit care înglobează fibra de sticlă, sub tencuiala de finisaj. Prin utilizarea grundului creşte duritatea sistemului şi aderenţa straturilor, asigură aspect omogen tencuielii Thermotek.
Se recomandă utilizatea lui şi în cazul în care tencuiala Thermotek este folosit cu scop decorativ, nu ca parte al sistemului de termoizolare. Grundul poate fi utilizat pentru suprafeţe de faţadă precum şi alte suprafeţe interioare sau exterioare din beton, ciment, azbociment, ipsos. Stratul format nu împiedică aerisirea naturală al peretelui, este permeabil la aer şi vapori. La aplicarea pe suprafeţe exterioare din ipsos pot apare probleme de aderenţă.
Grundul Thermotek uşurează aplicabilitatea şi în cazul folosirii vopselelor pe bază de silicon sau silicat deoarece măreşte aderenţa între straturi.

Sortiment:
Ambalaje de 15 lit., culoare alb-gălbui, poate fi nuanţat cu sistemul COLORMIX TRILAK.

Mod de aplicare:
După o amestecare amănunţită se aplică cu pensulă, trafalet sau prin pulverizare la temperaturi ale aerului şi suprafeţei cuprinse între +5ºC-+30ºC. Se aplică pe stratul de chit întărit sau pe altă suprafaţă pregătită în mod corespunzător.
După întrebuinţare, uneltele, respectiv petele se spală imediat cu apă, deoarece materialul  uscat se poate îndepărta numai cu diluanţi agresivi (de exemplu nitrodiluant).

Caracteristici calitative:

Diluabilitate: cu max. 5% apă
Consum specific: aprox. 250 g/m², depinde de calitatea suprafeţei
Termen de garanţie: 2 ani, depozitat la 5-25°C în ambalaj intact.
PERICOL DE ÎNGHEŢ !
Timp de uscare la 23°C: max. 2 ore
Timp de reaplicare la 23°C: min. 2 ore
Densitate la 23°C: 1,4-1,5 g/cm3
Conţinut de substanţe nevolatile: min. 65%, (120 °C, 2 ore)
Norme de prevenirea şi stingerea incendiului: grad IV de inflamabilitate
INFLAMABILITATE MODERATĂ !
Compoziţie: liant pe bază de dispersii, material de umplere, apă
Conţinut de substanţe toxice: -

 

Norme de securitate:

S2 A se păstra în locuri inaccesibile copiilor